top of page

KORT OVER MIJ EN HOE ER TE WERK GEGAAN WORDT

Mijn naam is Adam Fakelius, 30 jaar oud. Geboren in Zweden en momenteel woonachtig in Zeist.

 

Als personal coach help ik mensen om hun lichaam en geest te optimaliseren. Het is mijn doel om samen voor de volle 100% te gaan, zodat jij straks weer gezond(er) en fit(ter) door het leven kan. Om het optimale resultaat te behalen, zullen we dit samen moeten doen. Ik vertrouw er daarom op dat jij jouw doelstelling net zo belangrijk vindt als ik. 

 

PERSOONLIJK 
PLAN VAN AANPAK 

Adam--1045-sRGB-2k.jpg

De markt zit vol met personal trainers en lifestylecoaches. Daarnaast is een gezonde lifestyle een enorme trend. Toch blijkt dat velen van ons niet goed in hun vel zitten. 

Heb je last van overgewicht, geen kracht of weinig spiermassa? Of ben gewoon niet tevreden met jezelf? De eerste stap is om gezond te worden.  

Vele ‘specialisten‘ kijken vaak naar één factor. 

Als je bijvoorbeeld wilt afvallen en je gaat naar een diëtiste, dan krijg je een voedingsadvies. Of als je naar een fysiotherapeut gaat behandelen ze vaak alleen het symptoom, en niet de oorzaak. Belangrijke invloeden zoals bijvoorbeeld de biologische klok of meegemaakte trauma's worden achterwege gelaten. Het lichaam is één functionerend systeem, wat allemaal een samenhang heeft met elkaar. 

bottom of page